zaklampen en hoofdlampen andere merken

Naast Olight zaklampen bieden we nog een ruim assortiment zaklampen en hoofdlampen van andere merken. Je kunt bij ons terecht voor Ledlenser, Mybo, Energizer en Armytek.

Voor hoofdlampen ga je natuurlijk naar hoofdlamp.nl

Ledlenser is van oorsprong een Duits merk zaklampen. Eigenlijk was dit het eerste bedrijf dat hoogwaardige led zaklampen kon maken in de tijd dat de meeste lampen nog een gloeilamp hadden. Hierdoor waren hun modellen feller en compacter dan bijvoorbeeld die van Maglite. Ook zijn ze bekend om hun hoogwaardige reflectors en lichtbundel zonder blinde vlekken.

Mybo maakt inspectielampen voor een zeer scherpe prijs. Toch is er met de kwaliteit niks mis. Deze lampen zijn zeer geschikt voor de klusser of voor industriële toepassingen.

Energizer is in Nederland wat minder bekend maar is in de rest van de wereld echt een hele bekende speler. De zaklampen zijn zeer goed geprijsd en goed van kwaliteit. Ze worden altijd geleverd met batterijen.

Armytek maakt zeer degelijk zaklampen. Sommig modellen kunnen wel van 30 meter hoogte op beton vallen zonder dat ze stuk gaan. Daarnaast zijn ze waterdicht. Ze worden ontwikkeld in Canada en gemaakt in de eigen fabriek in China. Omdat ze er 10 jaar garantie op durven geven zit het met de kwaliteit meer dan goed!