Toont alle 15 resultaten

Olight Wapenlampen

Ben jij op zoek naar een felle lamp voor op je wapen? Ook dan zit je met een Olight lamp goed. We hebben speciale gunlights en daarnaast kunnen we heel veel lampen monteren op een geweer, luchtbuks, kruisboog of pistool. Speciaal voor de jacht is er een complete set met kleurenfilters.


Over onze wapenlampen

Onze wapenlampen zijn stuk voor stuk enorm degelijk en geschikt voor de zwaardere kaliber wapens. De compacte modellen worden geleverd met een Weaver/Picatinny mount en een Glock mount. Hierdoor is monteren is de meeste gevallen een fluitje van een cent.

Wapenlamp met laser

Een aantal van onze wapenlampen zijn voorzien van een rode of groene laser. Ideaal voor snel opkomende doelen. Je kunt deze zowel afzonderlijk als in combinatie met de LED lamp gebruiken.

Laser Excited Phosphor (LEP)

Onze nieuwste wapenlamp is voorzien van Laser Excited Phosphor (LEP) techniek waardoor deze meer dan 1000 meter ver schijnt. Deze lamp is voorzien van een laser in plaats van een led en heft eigenlijk bijna geen lichtafval. Hierdoor ontstaat een zeer smalle lichtbundel. Ideaal voor de jacht.