Veel mensen vinden het lastig om de juiste Olight zaklamp te kiezen. Daarom leggen we je graag wat uit over de verschillende series zaklampen van dit merk en voor welke doelgroep ze zijn ontwikkeld.

Weke series zijn er?

  • i-serie
  • Baton 
  • Warrior 
  • Seeker 
  • Javelot
  • Marauder

Olight i Serie

De Olight i-serie bestaat uit kleine zaklampjes op sleutelhangerformaat of net een slagje groter. Deze zaklampen zijn niet oplaadbaar en worden vooral gebruikt als lampje tijdens het klussen, voor mee op reis etc. 

Olight Baton Serie

De lampen uit de Olight Baton serie zijn compact maar zeer breed inzetbaar waarbij de kleinste niet veel groter is dan een duim. Deze lampen zijn allemaal oplaadbaar. Ideaal voor tijdens het wandelen in het donker, om mee te nemen op vakantie of voor tijdens het klussen. Deze zaklampen vallen in de categorie EDC (Every Day Carry.)

Warrior Serie

De zaklampen uit de Warrior series voldoen aan de zwaarste militaire eisen. Ze zijn allemaal oplaadbaar en voorzien van een slagrand. Deze zaklampen zien we veel terug bij beveiligers, militairen en medewerkers van hulpdiensten. De Warrior -X lampen (X, X-pro, X-turbo)  hebben een hoge lichtopbrengst en een lange accuduur.

Seeker Serie

De Seekers zijn de grotere broers van de Baton. Ontwikkeld voor de veeleisende consument. De lichtbundel is breed en krachtig. Deze lampen zijn voorzien van meerdere led’s 

Javelot Serie

De Javalot zaklampen zijn echte verstralers. Gemaakt om zo ver mogelijk te schijnen met een smalle lichtbundel. Deze zaklampen worden veel gebruikt voor opsporingsdoeleinden, de jacht en scheepvaart.

Marauder

De Olight Marauder is een waar lumenkanon. Deze zaklamp heeft de hoogste lichtopbrengst van alle Olight’s. Gemaakt om met een brede bundel te schijnen en dan ook nog eens flink ver. Deze zaklamp zet de nacht om in de dag. Overal inzetbaar waar je extreem veel licht nodig hebt.