Toont alle 13 resultaten

Tactische zaklampen

Olight Tactische zaklampen zijn speciaal ontwikkeld voor militairen, politie-agenten en beveiligers. Deze zaklampen zijn extreem fel, handzaam en voorzien van een felle strobe. Deze strobe is geschikt voor het desoriënteren en verblinden van tegenstanders. De meeste lampen zijn geschikt om op een wapen te worden gemonteerd. Daarnaast zijn deze lampen doorgaans voorzien van een slagrand die als noodhamer kan worden gebruikt.

Alle tactische zaklampen zijn schokvast en waterdicht.

Olight Zaklampen

Olight Warrior X Turbo

179.00
Sale!
Uitverkocht

Olight Zaklampen

Olight Warrior X3

159.99

Olight Zaklampen

Olight Freyr

144.00
Uitverkocht

EDC (EveryDay Carry) zaklampen

Olight Warrior 3

129.95

Olight Zaklampen

Olight Warrior 3S

149.99

Olight Zaklampen

Olight Javelot Pro 2

259.00
Sale!
Uitverkocht
149.00

Olight Zaklampen

Javelot Mini

134.95

Olight Zaklampen

Olight Javelot Turbo

279.00

Is een tactische zaklamp een militaire lamp?

Een tactische zaklamp wordt ook wel een militaire zaklamp genoemd. Dit hoeft niet te betekenen dat hij ook door legereenheden wordt gebruikt, maar wel dat hij voor deze doelgroep ontwikkeld is. Veel militairen hebben naast de uitrusting van Defensie een eigen uitrusting. Denk hierbij aan een eigen zaklamp of een eigen zakmes.

Functies

De meeste militaire zaklampen zijn voorzien van een aantal functies zoals een slagrand en een strobe (stroboscoop). De strobe geeft hele felle en korte lichtflitsen waarmee je een tegenstander kunt desoriënteren. Daarnaast kun je deze stand ook gebruiken om anderen te signaleren als je zelf in nood bent. De slagrand kan gebruikt worden als ruitenbreker of in het kader van zelfverdediging.