Resultaat 1–24 van de 43 resultaten wordt getoond

Olight Zaklampen

Olight Zaklampen kopen? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden je namelijk alle zaklampen van dit merk in Nederland en België. Dus van sleutelhanger zaklamp tot draagbaar lichtkanon. Omdat alle modellen lekker fel zijn, zit je nooit meer zonder licht. We bieden je zowel oplaadbare als niet oplaadbare zaklampen.

Welke je ook kiest:

  • Altijd hoge lichtopbrengst
  • Extreem degelijk
  • Weersbestendig (meestal waterdicht)
  • Eenvoudig oplaadbaar!

Weet je niet welke zaklantaarn je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op! (lees hier meer over Olight)

0481-354040!

Uitverkocht

Olight Zaklampen

Olight i1R 2 EOS

21.49

Olight Zaklampen

Olight Perun 2

114.95

Olight Zaklampen

Olight Seeker 3 Pro

169.99

Olight Zaklampen

Olight Warrior X Turbo

179.00

Olight Zaklampen

Olight Baton 3 Premium Kit

132.99

Olight Zaklampen

Olight I1R 2 Pro

27.99

Hoofdlampen

Olight Perun Mini

79.95
Sale!
Uitverkocht

Olight Zaklampen

Olight Warrior X3

159.99

Olight Zaklampen

Olight I5R EOS

43.99

Olight Zaklampen

Olight Freyr

144.00

Olight Zaklampen

Olight Odin

194.00
Sale!
136.00
Uitverkocht

EDC (EveryDay Carry) zaklampen

Olight Warrior 3

129.95
Sale!
59.95

Olight Zaklampen

Olight Baton 3

79.99

Olight Zaklampen

Olight Warrior 3S

149.99
Sale!

Olight Zaklampen

Olight Archer

99.00
Uitverkocht

Olight Zaklampen

Olight Baton 3 Red

76.00

Uncategorized

Baton 3 Pro Max

114.95

Olight Zaklampen

Marauder Mini

259.00

Olight Zaklampen

Olight Javelot Pro 2

259.00

Kwaliteit Olight zaklampen

Olight zaklampen zijn stuk voor stuk lampen van zeer goede kwaliteit. Zo zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden. De meeste kun je zelfs volledig onderwater houden. Ook zijn ze allemaal valbestendig. Valtesten van anderhalve meter op beton doorstaan ze glansrijk. Dit komt onder andere door de zeer degelijke behuizingen uit aluminium. Niet voor niets zit er 5 jaar garantie op Olight zaklampen.

Voordelen Olight zaklampen

Olight heeft een aantal voordelen ten aanzien van andere merken zaklampen. Zo zijn ze doorgaans feller, compacter en veel steviger. De leds hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn bijna alle zaklampen voorzien van een magnetische laadkabel waardoor je geen problemen hebt met connectoren. De accu's zijn altijd vervangbaar.

Lekker Fel

Olight staat ook bekend om de formidabele lichtopbrengst van haar producten. Of je nu een klein model of een groot model koopt, je krijgt altijd de beschikking over flink veel licht. Dit komt bijvoorbeeld door het gebruik van extreme felle LEDS. Daarnaast zorgen ook de hoogwaardige lenzen en de speciale reflectors voor een dikke lichtbundel.

Oplaadbaar of juist niet?

Wij adviseren je eigenlijk bijna altijd een oplaadbaar model. Dat is op den duur voordeliger in het gebruik, en minder milieubelastend. Er is echter een uitzondering te bedenken. Als je bijvoorbeeld langere tijd verblijft in een gebied zonder stroom zoals een jungle. dan kun je beter wat batterijen bij je hebben. Ook als lamp voor bijvoorbeeld calamiteiten zijn batterijen handig. Je kunt je oplaadbare Olight namelijk niet opladen bij stroomuitval.

Slimme technieken

Dankzij het gebruik van de nieuwste en slimste technieken is jouw Olight prettig in het gebruik. Zo zijn bijna alle laders magnetisch waardoor je ze eenvoudig aan je zaklamp klikt. Ook zijn de nieuwere en fellere modellen voorzien van een nabijheidsensor die de zaklamp automatisch kan laten dimmen.