Nieuw: Olight X7R Marauder

Olight X7R Marauder

Nieuw: Olight X7R Marauder

Olight X7R MarauderBij Olight zit men nooit stil, er wordt continue gewerkt aan het verbeteren van producten en aan de ontwikkeling en het toepassen van de nieuwste LED’s. En hier is dan de allernieuwste krachtpatser van Olight. De Olight X7R Marauder. Deze zaklamp is de vervanger van de X7 die bekend stond om de ultieme lichtbundel van 9000 lumen. Deze nieuwe versie is voorzien van nieuwe elektronica en weet nu een gigantische lichtbundel van 12.000 lumen te genereren!

Voor wie

Deze zaklamp is niet bedoeld om ‘s avond mee te nemen als je je hond uit gaat laten. Daar is hij veel te krachtig voor. Je kunt er namelijk in één keer een compleet gebouw van boven tot onder mee in het licht zetten. Hij is ideaal voor hulpdiensten, voor gebruik op het water, beveiliging, opsporing en voor de extreme outdoorliefhebber.

Lichtbundel

De lichtbundel is met 12.000 lumen vooral DIK te noemen. Een standaard koplamp van een auto komt niet verder dan 1500 lumen. Je krijgt met de Olight X7R Marauder dus echt de beschikking over een flinke bak aan licht. Hij is niet ontworpen om ver te schijnen. Het bereik is zo een 380 meter. Om ver te schijnen heeft Olight de Ultimate Trowers. Deze lamp is ontwikkeld om zo veel je directe omgeving te verlichten en nacht om te zetten in dag.

Laden en Accupack

Deze versie oplaadbaar via USB C. Dat maakt het laden lekker snel. De zaklamp is voorzien van een speciaal accupack. De accu’s zijn gemaakt door Samsung. Om te voorkomen dat mensen zelf gaan rommelen met de accu’s is gekozen voor een systeem dat je niet zelf kunt verwisselen. Dit heeft niets te maken met verkooptechnieken maar vooral met veiligheid. De lamp is gewoon te krachtig om hem zelf aan te passen.

Bediening

De bediening is lekker eenvoudig gehouden. We zo fijn. Een groot deel van de gebruikers wil gewoon zonder nadenken met een lamp kunnen werken. Zeker in geval van nood. De schakelaar is voorzien van een blauwe verlichting, zodat je hem altijd terug kunt vinden. Als de lamp leeg raakt, wordt hij rood.

Door drie keer of meer op de schakelaar te drukken, wordt direct de strobe geactiveerd. Kan niet missen dus.

Door de schakelaar één keer in te drukken, gaat de lamp aan in laatst gebruikte stand, met uitzondering van Strobe en Boost.

Door twee keer te klikken, kom je direct in de hoogste stand.

Door de knop in te drukken en vast te houden kun je overschakelen naar minder felle standen. Wanneer de lamp uit staat, kun je zo ook de lock-out activeren.

Kortom, een extreme zaklamp voor de veeleisende en professionele eindgebruiker!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *